Fuld forplejning

En lejrskoletur til Bornholm oplever man kun én gang som barn, men den lille uge der går alt for hurtigt, sætter hos de fleste børn nogle minder der følger dem i mange år. Om det er oplevelsen af de rå ruiner på Hammershus, søsygen på vej til Christiansø, det første kæresteri eller bare det at være så intenst sammen med vennerne i de smukke omgivelser - Bornholm kommer under huden på de fleste.

Hvis I skal have det fulde udbytte af jeres tur, synes vi ikke at I skal bruge tid på at lave mad og vaske op. Derfor er fuld forplejning inkluderet i vores priser: en morgenbuffet hvor I også selv smører madpakker til dagens tur, samt aftensmad.

Og vi tager også opvasken.

Planlægning af ture - uden beregning

Udbuddet af seværdigheder og attraktioner på Bornholm er enormt, og selv om der er en del ting I ved at I skal se, er det en udfordring at sammensætte et turprogram. Vi samarbejder med vognmænd og attraktioner, og kan ud fra jeres ønsker og budget hjælpe med at få tingene til at passe sammen.

Vi sørger for at booke jeres busser, ture, guider, cykler og hvad I ellers har brug for. Dette er en service, der ikke koster ekstra.

Glade og hjælpsomme værter

Vi brænder for vores lejrskoler og glæder os til at give jer en oplevelse for livet. Vi har mange års erfaring, og vi kan også håndtere det der ikke lige kører efter planen.

Fra venstre: Morten, Svaneke Vandrerhjem / Marian, Rosengaarden / Tom, Gudhjem Vandrerhjem / Andreas, Rønne Vandrerhjem