Lejrskole på Gudhjem Vandrerhjem

Silderøgeri, udsigt til Christiansø, figentræer, klipper og hav - Gudhjem er essensen af det klassiske bornholmske særpræg. På Gudhjem vandrerhjem bor I midt i smørhullet.

Ingen andre steder i Danmark har så forskelligartet natur, anderledes kultur, anderledes erhvervssammensætning m.m. end Bornholm. Især Gudhjem må siges at være speciel med sin kombination af skærgård og sydlandske miljø. Med sin centrale beliggenhed på østkysten er Gudhjem det bedste sted at starte ture og udflugter til øens mange seværdigheder. Man kan sejle med skib til Helligdomsklipperne fra Gudhjem Havn, hvorfra også Christiansøfarten dagligt sejler til Ertholmene.

Afbestillingsvilkår:
Eventuel afbestilling af opholdet skal varsles skriftligt mindst 30 uger før ankomstdagen. Ved afbestilling mellem 30 og 24 uger før ankomstdagen, eller ændringer med over 50% af det bestilte hæfter bestilleren med 50% af det bestilte ophold. Ved afbestilling senere end 24 uger før ankomstdagen, hæfter bestilleren med 100% af det bestilte ophold, mad, ture, busser etc. Afbestilling af 1 til 2 elever i det bestilte ophold, skal være vandrerhjemmet i hænde senest 6 uger før ankomstdagen, for at en reduktion i prisen kan opnås. Afbestilling af mere ind 2 personer skal være vandrerhjemmet i hænde senest 20 uger før ankomst for at en reduktion i prisen kan opnås. Afbestilling/Ændringer af ture, både, cykler, mad, dage etc. skal være vandrerhjemmet i hænde 20 uger før ankomst for at få penge tilbage, ellers hæfter man for det bestilte.

Se mere på vores egen hjemmeside

Bestil et uforpligtende tilbud

Tom Studsgaard

Vært

Kontakt

+45 56 48 50 35
info@gudhjemvandrerhjem.dk

Adresse

Ejnar mikkelsensvej 14, 3760 GudhjemDejlig mad, hyggeligt sted, skøn beliggenhed super søde mennesker der passer os.
:-)